Kom meer te weten over de
havendagen van Werkendam

Reilen en zeilen van de haven

Na de opening van de havendagen door de traditionele vlootschouw zetten de bedrijven rondom de Biesbosch- en Beatrixhaven hun deuren open zodat je een kijkje achter de schermen kunt komen nemen.

Medewerkers laten zien hoe cool  het is om in de techniek te werken en vinden het leuk om jouw vragen te beantwoorden. 

Dus… wil je zien hoe een lasrobot of een zaagmachine werkt? Of wil je aan boord van een (werk)schip kijken? Alles kan – je bent van harte welkom en je kunt alles vragen.

Beroeps- en opleidingsmogelijkheden en vacatures

Wil je kennismaken met techniek of zoek je een andere uitdaging? Er komt een groot techniekplein waar je allerlei leuke opdrachten kunt doen. En waar je virtueel kunt varen met een VR-bril op.  Of virtueel kunt lassen.

Diverse onderwijsinstellingen en brancheverenigingen komen zich presenteren en laten je zien wat de beroeps- en opleidingsmogelijkheden in de maritieme sector zijn.

Ook presenteren de bedrijven hun vacatures. Wie weet kom je wel op een heel goed idee en/of vind je je droombaan!

Food & entertainment

De havendagen zijn pas compleet met helikoptervluchten, vaartochten, braderie, oude ambachten, shantykoren, taptoe en vuurwerk.  Ook daar zorgen we deze keer weer voor!

De Jongerenraad Altena is bezig met de voorbereiding van een supercool spetterend spel. Hoe dan? Dat vertellen we later.

Verder wordt zoals altijd ook aan de inwendige mens gedacht: er komen foodtrucks met diverse hippe, gezonde gerechten én de ‘all time favorites’  zoals verse frites.

Tenslotte:  de havendagen zullen in stijl afgesloten worden. Hoe dan? Dat houden we ook nog even geheim. Hou onze site en social media in de gaten!

Wees welkom tijdens de havendagen Werkendam 2021!

Met dank aan onze sponsors

De havendagen Werkendam worden gesteund door

Sponsor worden?

Steun de havendagen van Werkendam!